Over Gabbiano

Gabbiano is een gerenomeerd urban merk uit Amsterdam geijkt op het Italiaanse vakmanschap.

Als Urban Lifestyle kledingmerk brengen zij sinds 2011 een volledige modecollectie voor mannen en tieners op de Nederlandse markt. Ze richten zich op “jonge mannen en teenagers” die zich willen onderscheiden van de massa en kwaliteit waarderen. De trendy kledingcollectie bestaat onder meer uit denim jeans, sweaters, vesten, longsleeves, overhemden, t-shirts, polo’s, blazers, bomberjacks en jassen. Ze staan bekend om hun creativiteit, innovatieve designs, hoogwaardig materiaalgebruik en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

De collectie is geïnspireerd op de moderne Italiaanse modestijl en richt zich op stoere, avontuurlijke en veelzijdige mannen die van het leven genieten. De modebewuste man die behoefte heeft aan moderne en stijlvolle vrijetijdskleding van kwaliteit, met perfecte fit en uitgesproken design. Verschillende elementen uit de collectie zijn volledig handgemaakt en gecombineerd met sprekende bedrukkingen zoals fashion graphics, geborduurde badges, metalen of rubberen emblemen en patches. Deze ingrediënten maken van Gabbiano een smaakvol modemerk met een trendy stijl en oog voor detail.

Waarom hebben wij gekozen voor GABBIANO?

We kwamen dit merk tegen tijdens ons team uitje naar de Modefabriek in febr.’19.
De stand zag er stoer en uitnodigend uit, we voelden ons er direct thuis. De collectie was supergaaf en we werden vriendelijk ontvangen. Kregen veel informatie over het hoe en wat van het merk. De details spraken ons erg aan, wij moeten een ‘klik’ hebben met het merk en het moet iets toevoegen aan de merken die we al hebben. Helaas was onze inkoop fase al afgerond en hadden we op dat moment niet de ruimte om GABBIANO in te kopen.

We spraken af om op een later moment nog eens contact te hebben.

Een paar weken later, na het faillissement van Twinlife, hebben we contact met GABBIANO opgenomen dat er ruimte was ontstaan en er een ‘gat’ in de collectie ingevuld kon worden. Samen met Johan (Gabbiano) hebben we een paar gave items ingekocht om te kijken of het zou aanslaan bij onze klanten.
Gelukkig kennen we onze klant al een beetje en werd er direct leuk op gereageerd! Sommige items waren zelfs al binnen een week uitverkocht!

De kleding begint bij maat S en gaat t/m 3XL en heeft een iets slankere, aangesloten pasvorm.

De kwaliteiten zijn super, en ieder shirt of trui heeft een eigen karakter. Kom maar eens proberen, wij zijn al fan!