Sytha Sr.

57 jaar, getrouwd met Peter, heb 2 kinderen: Sytha en Geert-Jan en al 7 kleinkinderen.

Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, fotografie, lezen, tuinieren en reizen. Vooral Noorwegen en Zweden zijn favoriet. Ik hou van aardetinten zoals oranje/groen en bruin.

Mijn karakter eigenschappen zijn: perfectionistisch en gestructureerd. Ik hou ervan om mensen in de watten te leggen en onder het genot van een kop koffie samen met de klant een leuke outfit samen te stellen!

Sytha Jr.

36 jaar en moeder van Lieke en Tycho. Ik ben het creatieve brein achter ‘Sytha 2.0 Spijkergoed’ en hou er dus van om dingen te bedenken en te creëren.

Ook is 1 van mijn hobby’s motorrijden en sporten: hardlopen, spinning en fitness zijn favoriet.

Verder ben ik chaotisch en zeer impulsief, hou ik van rose/zilver en blauw en is mijn gezin mijn leven en mijn werk mijn passie!

Maria

49 jaar, getrouwd met Koen en moeder van 2 mooie dochters Amber en Jasmijn. Mijn hobby’s zijn: creatief bezig zijn op de naaimachine. Ik maak altijd van alles en dan het liefst van denim. Van tassen, kussens tot aan gordijnen.

Mijn kleuren zijn okergeel, bruintinten en petrol kleuren.

Ik ben een doorzetter en werk graag met klanten en assisteer ze met veel plezier met hun aankopen. Verder ben ik rustig en geduldig, de ideale combi tussen de beide Sytha’s.

Ellen

33 jaar, getrouwd met Geert-Jan en moeder van Sem en Puck. Ik werk al een flinke poos in de kledingbranche, hier ligt dan ook mijn passie! Ik mag graag creatief bezig zijn en vind het super leuk om klanten te voorzien van een nieuwe outfit.

Mijn favoriete kleuren zijn veilig, namelijk zwart en grijs. Maar ik ben ook dol op glitters, hoe meer hoe beter 🙂

Iris

Hallo allemaal, bij deze zien jullie een nieuw gezicht in de winkel!

Ik stel me graag even aan jullie voor. Mijn naam is Iris, 36 jaar, getrouwd met Jurgen en trotse moeder van 2 zoons, Noud en Thomas.

Mijn passie is kleding, ik hou van het stylen van mensen maar ook woning interieurs een make over geven is mijn hobby. Ik werk inmiddels al 14 jaar in de kleding branche en heb dan ook de nodige ervaring.

Het lijkt me leuk om jullie allemaal te ontmoeten, ik hoor alleen maar positieve berichten over alle klanten en bezoekers van Sytha 2.0 Spijkergoed.