Sytha Sr.

61 jaar, getrouwd met Peter die sinds kort met pensioen is, heb 2 kinderen Sytha en Geert-Jan en al 8 kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, fotografie, lezen, tuinieren en reizen. Vooral Noorwegen en Zweden zijn favoriet. Daar gaan we ieder jaar naartoe!

Qua kleding draag ik graag laagjes, ben een enorme koukleum namelijk. Mijn stijl is heel divers, wel draag ik graag aardetinten zoals oranje/groen en bruin.

Mijn karakter eigenschappen zijn: perfectionistisch en gestructureerd. Ik hou ervan om mensen in de watten te leggen en onder het genot van een kop koffie samen met de klant een leuke outfit samen te stellen. Verder kan ik ook een gezellig praatje houden in het Gronings en dat heeft me al vele leuke anekdotes opgeleverd.

Mijn basis locatie zal Delfzijl blijven, wel kun je me iedere week in Winsum tegenkomen op donderdag.

Sytha Jr.

40 jaar, samenwonend met Bert en m’n 2 kinderen Lieke en Tycho. Ik ben avontuurlijk, hou van nieuwe dingen ontdekken en doen, ben creatief, impulsief en hou van lezen, schrijven, sporten, motorrijden en slapen. Ik ben niet zo’n ochtendmens haha.

Ik ben het creatieve brein achter Sytha 2.0 Spijkergoed, ik bedenk alle social media content en marketingacties en hou me ook graag bezig met visual merchandising. Vanaf m’n 17e zit ik al ‘in het vak’ en heb dus een heleboel ervaring.

Mijn kledingstijl is variërend van stoer naar vrouwelijk, ik hou net zoveel van een jeans met sneakers dan een jurk met hoge hakken. Ik kleed me naar m’n gevoel van die dag, dit kan dus iedere dag iets anders zijn.

Ik ben 3 dagen per week in Winsum, en op donderdag ben ik aanwezig in Delfzijl.

Maria

52 jaar, 25 jaar getrouwd met Koen waarmee ik 2 prachtige dochters heb Amber en Jasmijn. Binnenkort word ik voor het eerst oma, een geweldig leuke nieuwe fase! Mijn hobby’s zijn: lekker creatief bezig zijn op de naaimachine. Ik maak altijd van alles en dan het liefst van denim. Van tassen, kussens tot aan (paskamer) gordijnen.

Mijn favoriete kleuren zijn okergeel, bruintinten en petrol.

Ik ben een doorzetter en werk graag met klanten en assisteer ze met veel plezier met hun aankopen. Verder ben ik rustig en geduldig, dé ideale combi tussen de beide Sytha’s.

Koen

52 jaar jong en 22 jaar getrouwd met Maria en vader van dus 2 knappe dochters, Amber en Jasmijn.

Mijn hobby’s zijn: tja dat varieert nogal eens.
Wat ik leuk vind? Koken, klussen, RC-modelbouw en motorrijden.
Wat ik lekker vind? Pasta’s, Sushi en Whisky. Olle kees en dreuge worst.
Mijn kleuren zijn groen, bordeauxrood en spiekerboksemblauw.

Bert

Wie ik ben of wie ik wil zijn is een lange zoektocht over mooie groene weidevelden en door diepe donkere ravijnen. Het is voor mij een zoektocht waarvan ik het eindpunt nog niet bereikt heb. Daardoor is mijn leeftijd voor mij niet relevant, ik hecht geen waarde aan de kalenderjaren. Genieten van ieder moment in je leven in veel belangrijker. Ik heb 3 kinderen en af en toe 2 bonus kinderen, ik ben gelukkig samenwonend met Sytha jr.
Mijn werkervaring is heel divers, ik heb o.a. 30 jaar online verkoop ervaring in de B2B en handelplatforms met sportkleding en casual merkkleding. Een rode draad in mijn leven is voetbal, als hobby vanaf kleins af aan maar ook ben ik meer dan 10 jaar voetbaltrainer geweest bij diverse amateurclubs in de regio. Doordat mijn privéleven een andere wending maakt stop ik in 2024 voor het eerst in mijn leven met de “zaterdag-voetbal dag” (echte voetbal liefhebbers kennen dit gevoel😉)
Mijn zaterdag krijgt (af en toe) een ‘spijkergoede’ invulling, ik kan goed luisteren naar de wensen van klanten en ik stel ze graag op hun gemak met een kopje koffie. Aandacht kost niks en ook vriendelijkheid is nog steeds gratis!

Claudia

Ik ben Claudia Klip-Dopma, 50 jaar en gelukkig getrouwd met Erik. Samen zijn wij de trotse ouders van 3 kinderen en inmiddels hebben wij ook een leuke schoondochter waar ik ook trots op ben. Wij wonen in Wagenborgen. Ik ga graag naar festivals met onze kinderen, ik heb een uitgebreide muzieksmaak, van Punkrock tot pop.
Ik heb al veel in de modebranche gedaan, heb zelfs een eigen kinderkledingzaak aan huis gehad. Daarna heb ik een aantal jaar een totaal ander beroep beoefend wat destijds passend was voor ons gezinsleven. Het was voor mij nu tijd voor een nieuwe uitdaging en die ga ik dan ook met veel plezier tegemoet bij Sytha 2.0 Spijkergoed! Op een positieve manier met mensen omgaan is helemaal ‘mijn ding’ en dit kan ik goed toepassen bij Sytha.

Team Winsum

Annemarie

43 jaar, ik kom uit een groot gezin van 7 kinderen dus er is altijd reuring in mijn familie. Ik werk al vanaf mijn 14e als verkoopmedewerker in de detailhandel. Ik heb zelfs 10 jaar een eigen winkel gehad met bloemen én kleding en heb daardoor veel ervaring in het ondernemen opgedaan. Het ondernemersschap zit mij in mijn bloed, mijn ouders hebben ook een eigen zaak.

Ik ben heel creatief en ik hou ervan om contact te hebben met mensen en ik hou van gezelligheid. Ik word er heel blij van als ik iemand kan helpen met mijn advies en als diegene dan met een lach de winkel uit gaat geeft mij dat ook een goed gevoel. Daar doe ik het voor!

Ik sta steeds  weer open voor nieuwe uitdagingen. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig met motorrijles en kan er nu al naar uitkijken om straks lekker op mijn eigen motor te gaan touren. Ook kan ik heel erg genieten van een dag op het water met een boot.

Verder zijn mijn hobby’s: tuinieren, wandelen, fietsen en shoppen natuurlijk

Ik zie ernaar uit om iedereen te ontmoeten in de nieuwe winkel van Sytha in Winsum, waar ik samen met Sytha Jr. het vaste gezicht ga worden. Ik ben er 4 dagen in de week voor je, zin in!

Lieke

15 jaar, dochter van Sytha Jr en kleindochter van Sytha Sr. en ik heb een broertje van 11 jaar. Ik zit in Winsum op school aan het AOC Terra, in klas 4. Toen mijn moeder als eerste aan mij vertelde (nadat oma het wist uiteraard) dat ze een extra winkel gingen openen in Winsum leek het mij wel leuk om daar als weekendhulp te gaan werken!

Ik heb nog geen werkervaring dus alles is nieuw voor mij, ik weet nog niet zo goed wat ik het leukste ga vinden dus ik ga alles uitproberen.

Mijn karakter is: rustig, ik kijk graag eerst even de kat uit de boom en als ik iemand wat beter ken of aanvoel ga ik wel een praatje maken. Ik  vind dit baantje ook wel een beetje spannend omdat alles nieuw is. Maar ik ben ook al bezig geweest met klussen, opruimen en artikelen uitpakken voordat de winkel openging, ik weet precies (en vaak als eerste) wat de bedoeling is van mijn moeder en oma. Hier kan ik mijn voordeel meedoen. Ook lijkt het me leuk om met Annemarie te werken!

Chat openen
Hi, leuk dat je onze website bezoekt😃 Heb je een vraag? Stel hem gerust, we helpen je graag!