Wie zijn wij

Sytha Sr.

56 jaar, getrouwd met Peter, heb 2 kinderen: Sytha en Geert-Jan en al 7 kleinkinderen.

 

Mijn hobby's zijn wandelen, fietsen, fotografie, lezen, tuinieren en reizen. Vooral Noorwegen en Zweden zijn favoriet. Ik hou van aardetinten zoals oranje/groen en bruin.

 

Mijn karakter eigenschappen zijn: perfectionistisch en gestructureerd. Ik hou ervan om mensen in de watten te leggen en onder het genot van een kop koffie samen met de klant een leuke outfit samen te stellen!

Sytha Jr.

35 jaar, getrouwd met Hans en moeder van Lieke en Tycho. Ik ben het creatieve brein achter 'Sytha 2.0 Spijkergoed' en hou er dus van om dingen te bedenken en te creëren.

 

Ook is 1 van mijn hobby's sporten: hardlopen, spinning en fitness zijn favoriet.

 

Verder ben ik chaotisch en zeer impulsief, hou ik van rose/zilver en blauw en is mijn gezin mijn leven en mijn werk mijn passie!

Maria

48 jaar, getrouwd met Koen en moeder van 2 mooie dochters Amber en Jasmijn. Mijn hobby's zijn: creatief bezig zijn op de naaimachine. Ik maak altijd van alles en dan het liefst van denim. Van tassen, kussens tot aan gordijnen.

 

Mijn kleuren zijn okergeel, bruintinten en petrol kleuren.

 

Ik ben een doorzetter en werk graag met klanten en assisteer ze met veel plezier met hun aankopen. Verder ben ik rustig en geduldig, de ideale combi tussen de beide Sytha's.

Ellen

31 jaar, getrouwd met Geert-Jan en moeder van Sem en Puck. Ik werk al een flinke poos in de kledingbranche, hier ligt dan ook mijn passie! Ik mag graag creatief bezig zijn en vind het super leuk om klanten te voorzien van een nieuwe outfit.

 

Mijn favoriete kleuren zijn veilig, namelijk zwart en grijs. Maar ik ben ook dol op glitters, hoe meer hoe beter :)

Lisanne

Ik ben Lisanne, ben 18 jaar en woon in Bierum. Ik ga nog naar school en doe de opleiding 'maatschappelijk verzorgende'.

Ik heb al een aantal bijbaantjes gehad.

 

Ik hou van gezellig kletsen met mensen èn van stoere kleding dus deze combi past perfect bij mij. 

 

De kleur rood spreekt mij het meeste aan. Dit vind ik een super leuke kleur en is eigenlijk wel met veel dingen te combineren!


Melissa

Lieve Sytha Spijkergoed Shoppers,

 

De afgelopen acht maanden heb ik met heel veel plezier mogen werken bij Sytha 2.0 Spijkergoed, maar nu is het tijd voor een andere uitdaging. Ik mag als studie adviseur bij Kilroy aan de slag in Utrecht!

 

Ik heb een ontzettende leuke tijd gehad bij Sytha 2.0 Spijkergoed, mede dankzij jullie. Een van de leukste dingen vond ik de momenten waarop jullie dé perfecte spijkerbroek hadden gevonden en ik getuige mocht zijn van die glimlach in de spiegelreflectie. Soms na het passen van wel tien spijkerbroeken en soms bij het passen van de eerste spijkerbroek al, maar de glimlach is voor mij goud waard. Daarom wil ik jullie bedanken voor de gezelligheid, de grapjes, de leuke maar ook serieuze gesprekken en vooral voor de vele glimlachen.

 

Ik ga het werk en jullie missen!

 

Liefs,

Melissa


Contact

Landstraat 45a

9934 BH Delfzijl

 

0596 650 555

info@sythaspijkergoed.nl


© 2019 Sytha 2.0 Spijkergoed | Deze website is gemaakt door Reclame Studio Sanne.