Over Twinlife

Twinlife is een eigentijds mannenmode merk opgericht in Amsterdam in 1996. Het hoofdkantoor is sinds 2011 gevestigd in een prachtige Baarnse villa waar een enthousiast team elke dag weer met veel energie nieuwe kledingcollecties maakt voor de zelfbewuste actieve man.

De Twinlife levensfilosofie is ‘Live a full life’. Het is belangrijk dat ieder van ons met een open mind in het leven staat om onze wonderlijke wereld en vooral ook jezelf te ontdekken. Doe dit, zonder de kleine dingen uit het oog te verliezen. ‘The little things’ die ons leven kleur geven. Want vaak maken deze momenten je leven pas echt groter. Wij geloven vooral dat je een ‘full life’ zult hebben als je veel tijd doorbrengt met je vrienden en je familie. Want zonder hen zal je leven uiteindelijk leeg zijn.

You only have one life – make it worth your while!

Waarom Twinlife?

De collectie is super! Natuurlijke materialen, veel details, perfecte afwerking, hoogwaardige kwaliteit, en voor een grote doelgroep toegankelijk.

Dit mannen merk begint bij maat M en gaat t/m 4XL, deze laatste maat is voor ons heel belangrijk. Voor de iets ‘bredere’ man ook een toffe trui of overhemd, dit is voor deze man vaak lastig te vinden. Ze kunnen nu stoppen zoeken…