Over SisterS Point

SistersPoint werd opgericht in 1994. De droom was om een nieuw en jong merk te creëren, dat anders zou zijn dan het ontwerpen en produceren van twee jaarlijkse collecties. SistersPoint sloeg de jaarlijkse collecties over en richtte zich eenvoudig op het ontwerpen en produceren van trendy stijlen. Geen collecties, gewoon trends op tijd.

In de jaren negentig veranderde de modescène en het evolueerde naar een meer jonge en frisse uitstraling. Dochters moeten er niet uitzien als hun moeders, maar met hun eigen stijl en uiterlijk. De modetrends evolueerden naar lycra, lage taille, blote buik, sterke kleuren en patronen in combinatie met minirokken en kleine jurken. Alle bovengenoemde stijlen werden de kern van SistersPoint en hielpen om het merk op de Scandinavische modescène te vestigen.

Vandaag richten we ons nog steeds op het ontwerpen, produceren en verkopen van de juiste stijlen voor de trendy meid en vrouw. SistersPoint is altijd gericht op het vastleggen van de grote internationale modetrends en ze vervolgens om te zetten in coole en trendy streetwear – die perfect past in de stijl-, look- en modefilosofie.

SistersPoint ontwerpt confectiekleding. Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de klant en niet omdat het hoort te passen in een algehele verzameling thema. We ontwerpen altijd met drie soorten: het stijlvolle, het vrouwelijke en het sportieve – wat betekent dat al onze items die drie typen bevatten. Onze stijlen zijn ontworpen om precies die vibes en looks te evenaren die nu populair zijn.

 

Waarom SisterS Point?

Altijd ‘on-trend’ en fashionable, jong en vrouwelijk, anders en betaalbaar!

Chat openen
Hi, leuk dat je onze website bezoekt😃 Heb je een vraag? Stel hem gerust, we helpen je graag!