Over Steve Madden

Wat begon als een bescheiden investering van $1100 in 1990 heeft zich ontwikkeld tot een van de meest iconische merken in schoeisel. Vanuit een fabriek in Queens, NY, heeft Steve Madden een revolutie teweeggebracht in de schoenenindustrie, door jarenlange ervaring te combineren met unieke en creatieve ontwerpen.

Geïnspireerd door rock-‘n-roll en zijn wortels in New York is zijn visie om on-trend vrouwen en mannen te voorzien van een uitlaatklep om hun individualiteit uit te drukken, innovatief, gedurfd en inspirerend. Steve’s aangeboren kennis van trends en ongeëvenaarde wilskracht heeft geresulteerd in miljoenen klanten over de hele wereld en zijn ontwerpen naar de voorgrond van de mode gedreven.

Hij heeft het merk Steve Madden uitgebreid naar een echte lifestyle en bestemming voor schoenen, handtassen en accessoires, die in meer dan 80 landen over de hele wereld worden verkocht. Het gaat over authenticiteit. Het gaat over het omarmen van individualiteit. Het is Steve Madden.

Waarom Steve Madden?

Wij hebben beide (en een aantal teamleden ook) een voorliefde voor gekke, aparte sneakers. Altijd al gehad.

Toen we met ons team een uitje naar de Modefabriek (jan.’19) in Amsterdam hadden, kwamen we ‘per ongeluk’ in de stand van Steve Madden… BOEM!!! Verliefd!

We liepen te gillen en te roepen, foto’s te maken, direct een afspraak geregeld want ‘dit moéten we hebben’.

De sneakers die we hebben uitgezocht passen perfect bij ons basis item: de spijkerbroek! Uiteraard gematched met de gave collectie én dus bij ons! Wij zijn enorm trots en blij dat we dit merk mogen verkopen.

Exclusief en niet in de regio te koop, dus wil je iets bijzonders aan je voeten stap even bij ons naar binnen!