Iris

Ik ben gek op een stoere jeans die vooral lekker zit, in combinatie met een stoere maar toch vrouwelijke top. Mijn bikerjasje mag hierbij niet ontbreken!

De kleuren die ik meestal draag zijn zwart, groen en oker geel. En ik hou enorm van glitters! Daar word ik zo blij van, helemaal als ik dat dan weer combineer met een stoere jeans of rok. Ook is kant een van mijn favorieten, het vrouwelijke van dat materiaal spreekt me erg aan.

Printjes draag ik ook, je kan niet meer zonder tegenwoordig. Maar ik ben niet zo van de bloemetjes print, dat past niet zo goed bij mij. Panterprint vind ik wel heel gaaf!

Ik moet verliefd worden op een artikel, ik weet direct of iets bij me past of niet. Een basis item dat absoluut niet mag ontbreken vind ik een mooie zwart gecoate jeans. Gelukkig is die bij ons altijd in de collectie

Weetjes over Iris:

Ik kan goed: praten
Mijn eerste baantje was: bonen plukken in de kas
Ik ben niet zo goed in: netjes schrijven
Ik loop het liefst op: bikerboots
Guilty pleasure: alles kunnen kopen wat ik wil
Slechtste modetrend allertijden: geen 1, elke trend heeft wel iets
Mijn levensmotto is: altijd positief blijven denken!
Mijn hobby’s zijn: interieurstyling en mode
Ik erger me aan: mensen die altijd negatief zijn
Je mag me wakker maken voor: Tiramisu
Leukste winkelmoment of anekdote: Bij mijn vorige baan, ook een kledingzaak waar ik 11 jaar heb gewerkt, kwam op een gegeven moment iedere week een man om wat met de dames die er werkzaam waren te flirten. Dit soms tot vervelends toe.
Maar uiteindelijk na een paar weken kocht hij een shirtje, een dames shirtje, want daar voelde hij zich pas ‘sexy’ in. We hebben hem er heel veel plezier van gewenst en hopen dat hij hem vaak gedragen heeft. Het flirten was gestopt, zijn doel was bereikt. Mooi wat je voor iemand kan doen als je in een winkel werkt, zo veel verschillende mensen met verschillende ideeën. Allemaal even leuk en interessant!